София и Виена с покана към столичните компании от творческия сектор

София и Виена с покана към столичните компании от творческия сектор

Столичната агенция за инвестиции кани компаниите в София, които работят в сектора на креативните индустрии, на работната среща CREATE & GROW: Creative Sofia meets Creative Vienna на 22 февруари в Квадрат 500. Част от срещата ще бъде представянето на програмата за финансиране Vienna Calling: Creatives и възможностите за разширяване на българските компании от творческия сектор на пазара в Австрия и другите немскоезични пазари.

Събитието се организира от Столичната агенция за инвестиции в сътрудничество с Виенската бизнес агенция. През октомври 2018 г. София и Виена подписаха споразумение “Град към град” (‘City-to-City’ agreement) с цел да улеснят и насърчат бизнес сътрудничеството между двете столици. Творческите индустрии са приоритетен сектор както за Виена, така и за София, а целта на събитието е да насърчи дългосрочното сътрудничество в областта.

Ако сте компания в сферата на креативните индустрии – архитектура, дизайн, търговия с арт изделия, мода, мултимедия, издателство, видео игри, музикален бизнес и кинопроизводство, и желаете да се включите в срещата, моля изпратете заявката  си за участие до вторник, 19 февруари, 2019 г.

Събитието е с отворен достъп, но само след предварителна регистрация.

За повече информация, пълната програма на срещата и регистрация посетете страницата на събитието в сайта ни тук.

Източник на информация: http://investsofia.com