Future of Design – докоснете се до последните технологии в процеса на проектиране

Future of Design – докоснете се до последните технологии в процеса на проектиране

На 3 октомври 2019 г. ще се проведе събитието Future of Design, организирано от Немечек България – водеща софтуерна компания, чийто екип разработва популярното дизайн и BIM решение – Vectorworks. За пета поредна година Камарата на архитектите в България е официален партньор на събитието.

Future of Design събира на едно място професионалисти от сферите архитектура, ландшафтно проектиране, сценография, интериорен дизайн, строителство, инвестиции в недвижимо имущество. Събитието има за цел да покаже как технологиите в съвременния свят могат значително да улеснят работата на специалистите и да им осигурят възможност да реализират творческите си идеи, да работят съвместно и да печелят повече клиенти. Форматът на събитието е нетуъркинг коктейл с презентационни елементи.

Защо да участвате?

  • Изследвайте бъдещето

Future of Design ще ви даде възможност да се докоснете до технологичните решения, които подпомагат креативността, съвместната работа и ефективността на професионалистите в световен мащаб. На предоставените специално за случая демо станции специалистите на Немечек България ще ви запознаят от първа ръка с технологии, инструменти и функционалности за всяка една фаза от дизайн процеса – от чертеж в 2D среда, през 3D моделиране и BIM, импорт и експорт, изготвяне на справки, документация, енергийна ефективност, рендеринг, презентация. За ландшафтните архитекти и дизайнерите от развлекателната индустрия също са предвидени специализирани станции.

Допълнително, изпълнителният директор на водещата американска компания за дизайн и BIM технологии Vectorworks, Inc. – Dr. Biplab Sarkar, ще представи последните нововъведения при развитието на софтуерните решения.

  • Споделете добри практики

Изградете контакти с други професионалисти от Вашата и близки до Вашата индустрия, разберете какви са техните проблеми и как да взаимодействате по-добре.

  • Насладете се на приятна атмосфера

Future of Design ще се проведе в тържествената зала на Галерия Оборище 5. Ще бъдете посрещнати в приятна разпускаща атмосфера, предразполагаща към професионални разговори.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. За повече информация и за да заявите своето участие посетете https://www.nemetschek.bg/future-of-design-2019/

Допълнителна информация можете да получите и като следите Facebook страницата на Future of Design 2019 – https://www.facebook.com/events/627045784493298/

За организаторите

Немечек България е водеща компания с висока експертиза в разработването и разпространението на BIM софтуерни решения. През последните двадесет години мисията им е да предоставят необходимите инструменти, с които да подпомагат професионалистите във всяка фаза от жизнения цикъл на една сграда – дизайн, строеж, управление и поддръжка. За пета поредна година организират събитието Future of Design, защото вярват, че диалогът е един от движещите фактори за развитието на сектора.