Годишна среща на Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкции

Годишна среща на Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкции

Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкции, ежегодно организира, специално ексклузивно събитие за топ строителни предприемачи, инвеститори, архитекти, големи търговци и финансови институции. Всяка година обявяваме прогнозите си за пазара, класацията си “М2” и провеждаме дискусионен панел с експертите от най-големите участници на пазара.

Имаме удоволствието да Ви поканим на специалното ежегодно събитие на Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкции (само с покани), на което ще присъстват водещите инвеститори, архитекти, строителни компании, консултанти и доставчици в България.

Освен възможността за бизнес контакти на високо ниво и класацията М2, конферентната програма на събитието ще Ви запознае с данни и цифри от строително-инвестиционния пазар за 2016/2017 – тенденции, нови проекти и инвестиционни намерения през 2017/2018.
Официално представяне на годишния анализ на строително-инвестиционния пазар с информация по региони и по типове строителство за 2016/2017 г. на BCC.bg Дискусионен панел за настоящо състояние и очаквания за развитие на експертите от най-големите участници на пазара.
Ще бъдат обявени лидерите в Класацията М2 на Регистъра за най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти, на база завършени кв. м разгъната застроена площ за 2016 в България. Коктейл за всички участниците.

Ще се радваме да Ви посрещнем на 26 април (сряда) 2017 г. от 18:30 до 20:30 ч.
в Sofia Tech Park, 111-B, Tsarigradsko Shosse blvd., Innovation Forum Building

За повече информация: www.bcc.bg/events.php

Tags: