Български Архитектурни Награди

Български Архитектурни Награди

Уважаеми колеги, каним Ви да участвате в престижния конкурс
Български Архитектурни Награди
организиран от КАБ в партньорство с SHARE Sofia 2018

С какво този конкурс е различен:
Изцяло архитектурен: търси да отличи архитектурен жест в цялост от идея до реализация като оцени силата му на въздействие върху обществото и професията без значение на големина, инвестиция и предназначение. Важен е добрият пример, който да създава ценен прецедент.
Напълно обективен: КАБ осигури реномирано жури от водещи архитекти от цяла Европа без никакви лични контакти и познанства у нас. Проектите ще бъдат оценявани по техните архитектурни качества, а не по симпатии с авторите, инвеститорите, жените или лелите им.
Доста труден: по изброените по-горе причини. Не е за  слабаци и връзкари. Проекти, които поразително приличат на чужди проекти, няма да се разглеждат.
Много престижен: по същите причини, както и че е първо премиерно издание и приема проекти изпълнени през целия перод на европейско членство на България. Освен наградата, отличените архитекти ще получат правото да представят работата си в международната мрежата от архитектурни конференции SHARE провеждани в България, Румъния, Полша, Унгария, Македония, Албания, Сърбия и Гърция.
Напълно безплатен: за членовете на КАБ, защото е организиран от КАБ за тях.

Архитекти, имате ли какво да покажете? Очакваме да го видим!

За повече информация как да подадете проект вижте на сайта на наградите https://baa.kab.bg/

Желаем Ви Весели Великденски Празници и спорна подготовка за конкурса! Всички участници в първото издание ще останат в историята!

арх.Борислав Игнатов

Председател на УС на КАБ