Информация и инструкция за вписване с потребителско име и парола на членовете на КАБ в новия сайт

Информация и инструкция за вписване с потребителско име и парола на членовете на КАБ в новия сайт

Уважаеми колеги,

Стартирана е началната фаза на новия сайт на КАБ. Предстоят да бъдат създадени още много нови функционалности, обучения, форум, онлайн плащания, както и попълване на актуална информация.

В момента, ако не разполагате с парола,но сте подали валиден имейл адрес в КАБ, можете да се впишете в системата, използвайки своя регистрационен номер в КАБ като потребителско име и да смените паролата си, използвайки страничното меню, достъпно чрез кликване на иконата с форма на човече в горния десен ъгъл. При избор на “Забравена парола”, ще бъдете отведени до страница, на която трябва да въведете регистрационния си номер в КАБ. След това, системата автоматично ще изпрати линк на вашия e-mail адрес (ако сте подали такъв при регистрацията си в РК). Последвайте този линк за да зададете нова парола за профила си. За да смените по този начин паролата си, не е нужно да знаете предварително генерираната автоматично от сайта първоначална парола.

Ако имате нужда от допълнителни разяснения можете да се обърнете към администратора на сайта на имейл: victor@iconsult-ltd.com