Първият на Балканите международен филмов фестивал за документални филми, посветени на изкуството

Първият на Балканите международен филмов фестивал за документални филми, посветени на изкуството

Голяма селекция от филми за архитектура и дизайн можем да гледаме в рамките на фестивала за документално кино Master of Arts. Бьорк Ингелс, Рем Колхаас, Жан Нувел са едни от най-популярните имена от общо девет филма отделени в специална секция в страницата на фестивала. Той започва от днес в София, Пловдив и Варна.

”Master of Art” (MofA) е първият на Балканите международен филмов фестивал за документални филми, посветени на изкуството. Представяйки най-добрите документални филми продуцирани и имали премиера по света след 1.1.2016г. в областта на aрхитектурата и дизайна, арт инсталации, съвременно и протестно изкуство, изобразителнo изкуствo и фотография, музика и танц, литература, театър и кино, кулинарно изкуство, видео арт и арт реклами, изкуство за деца и изкуство във видеоигрите, фестивалът се стреми да приобщи максимално българската публика към съвременните световни тенденции в тези сфери.

Третото издание на фестивала ще се проведе от 12 до 30 април 2018 г. едновременно в 5 киносалона в София – Кино Люмиер Лидл, Кино Одеон, Евро Синема, кино G8 и Дом на Киното

За повече информация : www.masterofartfilmfestival.com

 ПРОГРАМА