Модерни формати плочи

Модерни формати плочи

Разработването на нови продукти съобразени с изискванията и нуждите на пазара е основно предимство на Semmelrock. Поредното доказателство за този подход по отношение на изискванията на професионалистите (архитекти и проектанти) е разнообразието от плочи с модерни формати – 60 x 40 cm, 60 x 30 cm, 50 x 25 cm и 75 x 50 cm и богата гама от структури и повърхности– “Colorflow”, “Colromix”, “мита” и “финозърнеста текстурна”.

Повърхност ”Colorflow”се постига, чрез линеарно смесване на хармонично подбрани цветови композиции, създаващи уникална картина на повърхността. Играта на преливащите се по-светли и тъмни нюанси осигурява изразителната, многоцветна картина на повърхността на плочите ASTI Natura и ASTI Colori  с размери 60 x 30 cm.

Спецификата на продуктите с повърхност “Colormix” е резултат от предварително подготвена композиция цветове, чието “смесване”предизвиква ярка и оригинална картина на всяко изделие. Хармоничната игра на цветовете гарантира уникално излъчване дори и на големи площи с плочи APPIA ANTICA GRANDE 60 x 40 cm.

“Мита” повърхност на плочите PASTELLA GRANDE 60 x 40 cm се обработва допълнително в резултат на което видими остават специално подбрани фракции от естествен камък.

Уникалната повърхност с “финозърнеста текстура” се постига в резултат на допълнителна обработка, чрез патентован технологичен процес, при който разпръснатите по повърхността фини естествени частици придават неповторима визия на всяко изделие. Впечатляващата картина на повърхността, комбинирана с “правите” кантове без фаска, придават на Umbriano 50 x 25 cm и 75 x 50 cm специфичното излъчване на естестевения гранит.

Appia_antica_grande_60x40_плочи

Asti_colori_60x30_плочи

Asti_natura_60x30_плочи

Pastella_grande_60x40_плочи

Няма коментари

Коментарите не са активирани за тази публикация.