SHARE Sofia 2022 Forum: Фасади и градско пространство, мащабни проекти

SHARE Sofia 2022 Forum: Фасади и градско пространство, мащабни проекти

Международният архитектурно-инженерен форум – SHARE ще отбележи 6-то си издание в София, като се фокусира върху дизайна на фасадите и въздействието им върху обществените пространства. В рамките на събитието ще бъдат връчени и „Български архитектурни награди 2022“.

SHARE Sofia 2022 ще се проведе на 11 октомври в Гранд Хотел Милениум. Той се организира от SHARE Architects – най-голямата платформа, посветена на професионалистите в областта на архитектурата и строителството в Централна и Югоизточна Европа.

Камарата на архитектите в България (КАБ) е съорганизатор на събитието.

Целта на SHARE Sofia 2022 е да се фокусира върху дизайна и изпълнението на следващото поколение фасади и въздействието им върху подобряването на общественото пространство, както и да представи най-големите проекти в София и в международен план.

SHARE Sofia Forum ще събере на едно място архитекти с впечатляващи проекти и световни лидери в иновациите и строителните технологии. Архитектурните презентации и дебати на SHARE Sofia Forum ще предложат най-актуална информация и знания в сферата, както и възможност за създаване на професионални контакти. Лекциите ще бъдат на български и английски език.

Флорин Миндиригиу, съосновател на SHARE Architects, за SHARE София 2022:

„Всяко издание на SHARE Architects Forum е място за срещи на водещи професионалисти от българската архитектурна и инженерна общност, които представят най-новите архитектурни проекти и градски разработки на национално и международно ниво. На SHАRE 2022  ще бъдат презентирани най-актуалните иновации в строителните материали и технологии за фасадно изпълнение.

Със силен международен характер, форумите SHARE вече 6 години продължават да бъдат сцена на архитектурното развитие в България. Всяка година лидерите на българската и международната архитектура превръщат форума във вдъхновяващо образователно събитие, което никой професионалист не бива да пропуска, независимо от сферата си на дейност: архитекти, строителни инженери, фасадни инженери, инсталационни инженери, предприемачи, консултанти на недвижими имоти, градски предприемачи, представители на централната и местната власт.“

SHARE Architects Forum в България

SHARE Architects Forum се провеждат в България от 2017 г., като до момента са посрещнали общо 1956 участници и 178 лектори в петте издания на форума в София. 30 български архитекти са членове на SHARE Architects Society, която обединява 603 международни архитектурни лидери от 42 държави. Повече от 1956 професионалисти от България са регистрирани в общността на SHARE Architects.

SHARE Architects Network – платформата свързва архитекти и изпълнители от Централна и Югоизточна Европа

През последните 25 години SHARE Architects Forum се превърнаха в основна платформа за свързване на архитекти и изпълнители в Централна и Югоизточна Европа. SHARE предоставя ефективна платформа за опознаване и разбиране на многообразието на съвременната архитектура. В момента събитията на SHARE Architects се провеждат в 16 страни в Централна и Източна Европа, а общността на SHARE Architects наброява повече от 50 000 членове от цял ​​свят.

Регистрация за SHARE Sofia 2022

Билетите варират от 29 евро до 150 евро, както следва:

29 евро – ексклузивен билет за членове на Камарата на архитектите в България.

49 евро – стандартен билет за практикуващи: архитекти, строителни инженери, фасадни инженери, инсталационни инженери, урбанисти, представители на централната и местната власт

150 евро – билет за представители на компании, които доставят строителни материали и технологии за строителната индустрия, както и за строителни предприемачи.

Регистрацията е онлайн на https://membership.share-architects.com/Events

Присъединете се и подкрепете SHARE Sofia 2022 на https://share-architects.com/join-support/