Форумът SHARE България 2023 ще се проведе на 28 септември

Форумът SHARE България 2023 ще се проведе на 28 септември

Международният архитектурен форум ще се проведе на 28 септември в София Балкан Палас. Камарата на архитектите в България е съорганизатор на SHARE България 2023.

Каним архитектите и инженерите на SHARE България 2023 – дългоочаквано събитие, което предоставя възможности за контакти, придобиване на нови знания и обмяна на идеи. Форумът е придобил международно признание и се е превърнал в незаменимо място за срещи на работещите в сектора, благодарение на широкия обхват и фокус върху авангардните строителни технологии и иновативния дизайн.

Форумът SHARE България е платформата за архитекти и строителни специалисти, които искат да бъдат крачка пред тенденциите на индустрията. С фокуса си върху образованието, вдъхновението и работата в мрежа, той привлича участници от България, както и уважавани гости от водещи архитектурни фирми от Европа и света.

Изключителен състав от лектори

Без съмнение дългоочакваният акцент на форума SHARE България е забележителният състав от гостуващи лектори. Сред тях са Франсоа Валентини, основател на „VALENTINY hvp architects“, Люксембург; Максимилиано Аросет, директор на „AL_A“, Великобритания; Стефано Капранико, съдружник в „UNStudio“, Холандия; Константинос Константи, основател на „Constanti Architects – Ena Pros Ekato“, Кипър; Мариана Турку, генерален директор на „X – Architecture & Engineering“, Румъния; Давид Никурадзе, основател на „SPECTRUM“, Грузия; Тихомир Казаков, управляващ партньор в „SGI Architects & Masterplanners“, България; Атанас Николов, съосновател на „WE: R Architecture & Design Studio“, България; Арманд Вокши, основател на „Avatelier“, Албания.

Интересни дискусии с Ваше участие и възможности за създаване на контакти

В допълнение към завладяващия списък от гостуващи лектори, форумът SHARE България предлага интересни дискусии с лекторите и възможности за създаване на контакти. Тези интерактивни сесии разглеждат теми като устойчив дизайн на фасади, мащабни проекти и архитектура, която подобрява на живота.

Освен това форумът предоставя достатъчно възможности на участниците да обменят опит и да създадат важни бизнес контакти.

Преференции за участие на членовете на КАБ

Членовете на КАБ могат да се възползват от отстъпка от 20 евро от таксата за участие до 24 август. Билетите могат да бъдат закупени онлайн. Вижте цените тук: https://share-architects.com/buy-your-tickets/

Архитектурните фирми, които се интересуват от регистрация на повече от двама архитекти, могат да получат индивидуални оферти. Моля, отправяйте запитванията си към share@share-architects.com

Спомени от SHARE София 2022

В шестото издание на SHARE Sofia се включиха повече от 250 участници. Гостуващите лектори разгледаха следните теми: архитектурата като повторение на природата, диалога между вътрешните и външните пространства чрез фасаден дизайн, излизането извън рамките на традиционните фасади, съвременните подходи в контекста на културното наследство и вдъхновяващото предизвикателство на споделените общи пространства.

SHARE Architects – основни фигури в България

SHARE Architects е в България от 2017 г. Общо 2200 участници и 190 лектори са присъствали в шестте издания на форума в София. 30 български архитектурни личности членуват в групата „SHARE Architects Society“, която е  ексклузивна в рамките на мрежата „SHARE Architects“, обединяваща 900 международни архитектурни лидери от 42 държави. Повече от 1956 професионалисти от България са регистрирани в общността „SHARE Architects“.

Мрежата „SHARE Architects“ – свързва архитекти и изпълнители от централна и югоизточна Европа

През последните 25 години форумите на „SHARE Architects“ се превърнаха в основна платформа за създаване на контакти между архитекти и изпълнители в централна и югоизточна Европа. SHARE предоставя ефективна платформа за познание и разбиране, свързано с многообразието на архитектурния феномен и на съвременната архитектура. Понастоящем събитията на „SHARE Architects“ се провеждат в 16 държави в централна и източна Европа, а общността на „SHARE Architects“ наброява повече от 50 000 членове от цял свят.

Контакти на организаторите:

Oana, phone +40 740 117 599, email: oana.luchian@abplus.ro

Eusebia, phone +40 744 621 300, email: eusebia.mindirigiu@abplus.ro