Напомняне ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ НА АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ 2020

Напомняне ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ НА АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ 2020

Уважеми колеги,

Напомняне Ви, че в рамките на Архитектурно – строителната седмица, Камарата на архитектите в България организира три кръгли маси по важни теми, касаещи практикуването на професията:

На 25 февруари 2020 г. (вторник) в 15,00 ч. започва дискусията „Обществени поръчки и градска среда”.

На 26 февруари 2020 г. (сряда) в 14,00 ч. започва дискусията „Инвестиционният процес в България – „Мисията невъзможна”. Необходими законодателни промени”.

На 27 февруари 2020 г. (четвъртък) в 12,30 ч. започва конференцията „Дигитализацията на строителния сектор в България – перспективи и предизвикателства”

Ако нямате възможност да присъствате, може да гледате излъчването на живо във фейсбук страницата на Камара на архитектите в България.

С цялата програма за всяка една от кръглите маси може да се запознаете по-долу в публикацията.

Също така искаме да Ви уведомим, че  тази година  ще имате отново възможност да представите Ваши проекти, идеи, пилотни разработки и други – на 28 февруари 2020 г. от 10 до 16 часа, в семинарна зала в изложбена зала 4 на комплекс ИЕЦ

Ако желаете да участвате със своя презентация, е необходимо предварително да я изпратите  по ел.поща на info@kab.bg ,  за да бъдете включени в графика за представяне на проекти.

 

Входът е свободен, след регистрация.

Очакваме ви!

 

Арх. Николай Баровски,

Председател на УС на КАБ