Наближава крайният срок за регистрация в ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023

Наближава крайният срок за регистрация в ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023

До 18 септември може да подадете своите проекти, реализации и концепции, като изберете измежду 23 категории за двете направления „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“.

Десетото издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS отново ще отличи проекти, реализации и концепции с давност до 5 години назад, като в последната категория могат да участват и студенти.

Крайният срок за регистрация в конкурса е до 18 септември, като таксата за архитекти/ландшафтни архитекти и фирми е: за първи проект – 195 лева, за втори/трети проект по 80 лева (всеки следващ след третия подаден проект не се таксува).

Таксата за студенти е: първи проект – 60 лева, за втори/трети проект по 20 лева (всеки следващ след третия подаден проект не се таксува).

Регистрирайте се тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Журито от доказани активно работещи професионалисти с опит отново ще е в различен състав за двете направления – „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“. Оценяването ще се проведе през октомври, а юбилейната церемония по награждаването ще се състои по време на Архитектурно-строителната седмица в началото на април 2024г. в Интер Експо Център в столицата с много повече гости и изненади.

Вижте подробности за ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 тук.