КАБ организира семинар за защитата на личните данни

КАБ организира семинар за защитата на личните данни

Камарата на архитектите организира семинар на тема Работа с лични данни съгласно Общия регламент относно защитата на данните

на 15 юни 2018 г. (петък),
от 10:00 до 12:00 часа
в Дома на архитекта в София, ул. „Кракра“ 1.

Семинарът е предназначен за членовете на Камарата на архитектите в България.  Ще бъдат представени принципите и изискванията на Общия регламент за защита на данните (GDPR) и тяхното приложение в дейността на архитектите.

Ще бъдат разгледани практически въпроси, свързани с привеждането на дейността на архитектите в съответствие с GDPR, който влезе в сила на 25 май.  Новите правила задават по-високи стандарти за защита на данните – разширени права на физическите лица и нови задължения на администраторите на лични данни.

Лектор на семинара ще бъде адвокат Ралица Гуглева от Адвокатско дружество „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“. Тя ръководи практиката по защита на личните данни в кантората и има значителни познания и дългогодишен опит в областта.

Достъпът е свободен.

Лекцията ще се излъчва и чрез видео стрийминг на този линк:

https://www.youtube.com/watch?v=DWHrWJdeBlk

Адвокат Гуглева ще отговори на конкретни въпроси от залата, както и на въпроси, зададени онлайн на фейсбук страницата на КАБ.