СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА BRICSCAD V23 ЗА ЧЛЕНОВЕ НА КАБ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА BRICSCAD V23 ЗА ЧЛЕНОВЕ НА КАБ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

Уважаеми членове на КАБ,

Екипът на КАД АСИСТ ЕООД – упълномощен дистрибутор на Bricsys (част от Hexagon АB) – обявява специални цени за доставка на нови лицензи за BricsCAD V23 с 20% намаление, валидно за членовете на КАБ до края на годината.

Лицензионната политика на BricsCAD предоставя на потребителя истински избор, затова в кампанията сме включили всички видове лицензи, които са налични към момента – постоянни лицензи, едногодишни и тригодишни абонаменти, с възможност за единична и мрежова инсталация.

Един продукт с много възможности.

BricsCAD e модерен и интуитивен DWG-базиран CAD софтуер за 2D, 3D, BIM (Да, BIM!) и машинно проектиране. Продукът предоставя решения за дизайнери, архитекти, инженери, строители и производители и всичко това се случва в една програма и един интерфейс. Вече не е нужно да прескачате през няколко продукта, за да свършите своята работа.

В Европа BricsCAD се налага като най-търсеният в последните години CAD софтуер.

BricsCAD в България.

Като дистрибутор на Bricsys в България, споделяме с вас малко актуална статистика за това колко използван е BricsCAD в България. Към момента има 573 лиценза от V13 до V23, от които 361 са с активна поддръжка. Повече от 15 български фирми притежават над 25 лиценза за BricsCAD.

Важно за BricsCAD Pro (Алтернатива на AutoCAD®).

Цената на BricsCAD Pro V23 ще бъде увеличена от 1 Януари 2023г. с 10%. Ако поръчате по промоцията до 31 Декември 2022г., може да се възползвате от близо 30% отстъпка, спрямo новата цена влизаща в сила от 1 Януари 2023г.

BIM за CAD потребители. Един различен BIM подход.

BricsCAD BIM съчетава най-доброто от възможностите за моделиране, документация и BIM в една, позната DWG-базирана среда, позволяваща на архитекти, инженери и фирмите в строителната индустрия да преминат безопасно и лесно от CAD към BIM.

Насладете се на свободата на дизайна с 3D работен процес, неограничен от предварително дефинирани части, или библиотечни компоненти. Използвайте интуитивно директно моделиране, за да изваете вашия модел.

*BricsCAD BIM  включва в себе си всички функции на BricsCAD Lite и Pro.

Ново в последната версия:

  • BIM проектирайте директно от Top View.
  • Scan-to-BIM: Поддръжка на собствен формат HSPC.
  • Подобрен импорт на Revit фамилии.
  • Актуализирани IFC.
  • Усъвършенстван броузър за огранизация на проектите.
  • Интегриран Bill of Materials мениджър.

Вижте подробна информация относно кампанията на този линк: https://promos.cadassist.net/promo-kampania-za-bricscadv23-s-20-protsenta-namalenie/

За директна поръчка, моля попълнете формата от този линк: https://promos.cadassist.net/promo-kampania-za-bricscadv23-s-20-protsenta-namalenie/#offer

Детайлна информация за BricsCAD, може да намерите на нашият сайт: https://cadassist.net  и нашия онлайн магазин:  https://www.cadstore.bg