“СТУДИО КРИЕЙТИВ” ЕООД

Рег. № в КАБ

01251

"СТУДИО КРИЕЙТИВ" ЕООД

studio CREATIVE - Архитектурно Студио София

"СТУДИО КРИЕЙТИВ" е архитектурна практика създадена от архитект Крум Сергеев, базирана в София. В нея участват приятели и съмишленици, които имат еднакви убеждения за висококачествен и съвременен дизайн.

"СТУДИО КРИЕЙТИВ" разглежда архитектурата като изкуство, което се ангажира пряко с обществото, с изграждането на околна среда, която спомага за това на всеки един от нас да се чувства по-благоприятно общувайки с нея. Поради тази причина ние се стараем с всеки наш проект да създадем все по-интересни и новаторски решения.

"СТУДИО КРИЕЙТИВ" работи изцяло по утвърдени стандарти в BIM среда от всички специалисти участващи в процеса, като работата се свързва както с частни инвеститори по малки обекти, така и с мащабни компании по редица ключови проекти. Форматът на работа е организиран така, че всеки член от екипа да се включи в творческия процес и съвместно да бъдат намерени най-добрите решения. Стилът на работа при нас се отличава с внимание към качеството и лично отношение във всички етапи на инвестиционния процес от идеята през проектирането и така до нейната реализация.

Собственици

арх. Крум Сергеев

Служители (3)

Проектанти

За контакт

Адрес

ж.к. Белите брези, ул. Лерин №33, ет.1, офис 1

1612, София

България

Уебсайт

https://studiocreative.bg

Лице за контакт

арх. Крум Сергеев

Телефон за контакт

+359 894 304 318