ВЛАДИМИРОВ – ГЮНЕЛИЕВ АРХИТЕКТИ ООД

Рег. № в КАБ

000739

ВЛАДИМИРОВ – ГЮНЕЛИЕВ АРХИТЕКТИ ООД

„Владимиров-Гюнелиев архитекти“ ООД е създадено през 2007 г. от арх. Момчил Владимиров и арх. Мирослав Гюнелиев. Два различни светогледа, обединени от амбициозната цел – да се прави красива, функционална, осъзната и толерантна архитектура. Над 15 години бюрото развива успешна дейност в сферата на архитектурата, дизайна и инвестиционното проектиране. От създаването си досега архитектурното бюро е реализирало стотици успешни проекти, за които получихме доверието на наши клиенти и партньори от България и чужбина. Нашето виждане за изграждането на функционална и естетична съвременна архитектурна среда ни направлява, за да продължаваме да се развиваме и да не спираме да мечтаем заедно с всеки клиент. Вярваме, че индивидуалните идеи, развити в добра екипна среда, са основата за реализиране на най-добрите и оптимални решения. Намирането на баланса на бюджет, строителни възможности, естетика, иновативност и целесъобразност са крайна цел на всеки нов проект.
Нашият сплотен екип работи усилено в реализирането на амбициозни проекти за клиенти или конкурси. С усърдие и усет печелим национално признати награди и привличаме ценни клиенти и партньори. Ние можем да ви асистираме в областта на проучването, изграждането на техническия и работен проект и неговата реализация, независимо дали за жилищна, обществена, производствена сграда, интериор или градски дизайн.
В практика си непрекъснато развиваме професионално сътрудничество с нашите партньори на база доверие и сигурност. Когато търсите помощта на специалисти, които да помогнат в проучванията, проектирането или строителството, ние можем да Ви насочим в правилната посока. В нашата практика осъществяваме тясно сътрудничество с доказани професионалисти от множество специалности.

Собственици

арх. Момчил Петров

Мирослав Гюнелиев

За контакт

Адрес

"Алеко Константинов" 3-5, партер, офис 2

1505, София

България

Уебсайт

www.vgarch.com

Лице за контакт

Момчил Владимиров

Телефон за контакт

0887840474

Виж проектите на това бюро